Jan Rot overleden

Hij was al geruime tijd ziek. 22 april 2022 Redactie Nieuws 0.


S8d56xgnwbqtfm

1 day agoZanger componist en schrijver Jan Rot is op 64-jarige leeftijd overleden.

. Team Mensenlinq in Nieuws. 1 day agoJan Rot op 64-jarige leeftijd overleden. Vanmorgen heeft Jan vredig.

Vanmorgen heeft Jan vredig en vol liefde het leven verlaten. Jan Rot is vrijdagochtend op 64-jarige leeftijd overleden. De zanger die de laatste jaren een echte Rotterdammer werd is 64 jaar geworden.

De zanger componist en schrijver had uitgezaaide darmkanker. De zanger die bekend werd om zijn Nederlandse hertalingen maakte vorig jaar bekend ongeneeslijk ziek te zijn. Gisteren 1830 - Seizoen 2 Afl.

Vanmorgen heeft Jan vredig en vol liefde het leven. Jan Rot is op 64-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. Dat is bekendgemaakt in een bericht op zijn Facebookpagina.

Vanmorgen heeft Jan vredig en vol liefde het leven. Vanmorgen heeft Jan vredig en vol liefde het leven verlaten. Hij heeft gekozen voor een stille crematie zonder uitvaart.

De zanger componist en schrijver had uitgezaaide darmkanker. Goede vrienden Bill van Dijk en Jakob Klaasse stonden regelmatig met Rot op de planken en eren hem. Zanger en componist Jan Rot is vanochtend op 64-jarige leeftijd overleden.

1 day agoJan Rot 64 overleden. - Over het overlijden van Jan Rot. Zijn debuutroman Verkeerde nachten uit 1984 is een jongensboek waarin Jan Rot schreef over zijn homo-erotische bezigheden in Amsterdam.

1 day agoROTTERDAM ANP - Jan Rot is vrijdagochtend op 64-jarige leeftijd overleden. Zojuist is bekendgemaakt dat Jan Rot is overleden. Stille crematie zonder uitvaart Portret van Jan Rot Foto.

Dat is bekendgemaakt in een bericht op zijn Facebookpagina. Vanmorgen heeft Jan vredig en vol liefde het leven verlaten. Jan Rot is vrijdagochtend overleden.

Hij debuteerde in het Engels maar zong later veel in. Vanmorgen heeft Jan vredig en vol liefde het leven verlaten. 1 day agoDe Rotterdamse zanger en schrijver Jan Rot is overleden.

Dit meldt zijn familie op sociale media. De zanger componist en schrijver had uitgezaaide darmkanker. Eerder deze maand meldde hij dat zijn conditie achteruit aan het gaan was.

Het nieuws is bekendgemaakt op zijn eigen socialemedia-accounts. Hij heeft gekozen voor een stille crematie zonder uitvaart. Hij heeft gekozen voor een stille crematie zonder uitvaart.

1 day agoAMSTERDAM - Zanger en liedjesschrijver Jan Rot is vrijdagochtend op 64-jarige keeftijd overleden. Dat is bekendgemaakt in een bericht op zijn Facebookpagina. Hij heeft gekozen voor een stille crematie zonder uitvaart.

Begin deze maand zei de ongeneeslijk zieke zanger dat hij nog maar enkele. Misschien vind je dit ook interessant. 1 day agoZanger Jan Rot is vanochtend op 64-jarige leeftijd overleden.

De zanger componist en schrijver had uitgezaaide darmkanker. Zanger Jan Rot is overleden. Hij leed aan terminale darmkanker.

1 day agoJan Rot 1957-2022 Zanger tekstschrijver en vertaler. De zanger componist en schrijver had uitgezaaide darmkanker. Dat melden zijn nabestaanden op Instagram.

Rotterdam - Jan Rot is vanochtend overleden. Hij was al geruime tijd ziek. Jan Rot Makassar 251257-Rotterdam 220422.

Vandaag verscheen het verdrietige nieuws op zijn Facebookpagina. Oud-voetballer en quizmaster Frank Kramer 73 overleden. Al een tijd was bekend dat Rot ernstig ziek was.

1 day agoZanger componist en schrijver Jan Rot is op 64-jarige leeftijd overleden. Hij werd 64 jaar oud. Ik blijf bij je ook als ik er niet meer ben waren zijn laatste woorden.

Dat is bekendgemaakt in een bericht op zijn Facebookpagina. Zanger columnist en schrijver Jan Rot is vrijdag overleden aan de gevolgen van darmkanker. Rot was open over de naderende dood en had tot aan vorige week een column in het Algemeen Dagblad.

1 day agoJan Rot is vrijdagochtend op 64-jarige leeftijd overleden. 1 day agoLeed aan kanker werd 64. Zanger tekstschrijver en componist Jan Rot is overleden.

Dat deed hij in eerste instantie in het Engels als frontman van Streetbeats en later. Zanger componist schrijver en taalvirtuoos Jan Rot is vandaag op 64-jarige leeftijd overleden. Jan Rot is overleden.

De in Indonesië geboren Rot was sinds 1978 actief als muzikant. Dat is bekendgemaakt in een bericht op zijn Facebookpagina. Dit meldt zijn familie op sociale media.

Rot zal in stilte worden gecremeerd van een uitvaart is op zijn eigen verzoek geen sprake. 1 day agoZanger Jan Rot is op 64-jarige leeftijd overleden. Zijn familie meldt het verdrietige nieuws op social media.

Zanger componist en schrijver Jan Rot is op 64-jarige leeftijd overleden. Hij noemde zichzelf ooit een hetero die op jongens valt een hotero een samentrekking van homo en hetero. Zijn overlijden is bekendgemaakt op zijn sociale media.

Vandaag verscheen het verdrietige nieuws op zijn Facebookpagina. 1 day agoZanger Jan Rot is vanochtend op 64-jarige leeftijd overleden. 1 day ago3 minuten.

Hij heeft gekozen voor een. Tekst gaat verder onder advertentie. 1 day agoZanger Jan Rot overleden op 64-jarige leeftijd.

Hij overleed aan de gevolgen van uitgezaaide darmkanker. Soldaat van Oranje-acteur Dolf de Vries overleden. Hij heeft gekozen voor een stille crematie zonder uitvaart.

Vanmorgen heeft Jan vredig en vol liefde het leven verlaten luidt het bericht. Al een tijd was bekend dat Rot ernstig ziek was. 1 day agoJan Rot is vrijdagochtend op 64-jarige leeftijd overleden.

Vanmorgen heeft Jan vredig en vol liefde het leven verlaten luidt het bericht. ANP Olaf Kaak. 1 day agoJan Rot is vrijdagochtend op 64-jarige leeftijd overleden.

Ik blijf bij je ook als ik er niet meer ben. De dood kondigde zich al enige tijd aan bij de zanger componist en tekstschrijver die te kampen had met uitgezaaide darmkanker.


Vv6xmjmvlquazm


Ncxtaf E2kpe8m


Zdk6jka56hmthm


Z0 Vu9ab0sbcvm


0xzev33xztk Tm


7t9bh6l9adnn7m


5epqcvw9pv90wm


Verdrietig Nieuws Zanger En Taalkunstenaar Jan Rot 64 Overleden Nouveau


Fsvjuhr80k 8zm


Lraffvw7c Bnm


Pmvtefrzkzgb3m


Dorawrxessuixm


Jan Rot Overleden Op 64 Jarige Leeftijd Maxazine


Qclxmlbgg Sccm


Z87uxhnln6om M


Z0 Vu9ab0sbcvm


Bn Ers Reageren Aangeslagen Op Overlijden Jan Rot Rtl Boulevard

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel